Aktualności

HUBERTUS 2018

3. listopada / sobota / 12.00 – 19.00

 

  • PLAN DNIA
  • 12.00-13.00 Uroczysty wyjazd jeźdźców do lasu
  • 13.00 Gonitwa na koniach za „lisem” na placu przy Kuchni
  • 13.30 Poszukiwanie (na nogach) schowanego w lesie „lisa” dla dzieci
  • 13.45 – 14.30 Mini zawody w skokach przez przeszkody
  • 14.30-15.00 Pokaz jeździectwa naturalnego (Julia&Niko) Parelli Natural Horsemanship
  • 15.00-15.30 Bieg chartów za wabikiem na łące przy Kuchni
  • 16.30-18.30 Emilio Tello – folklor argentyński – muzyka argentyńska na żywo

 

ATRAKCJE dla DZIECI

  • KUCYKI dla DZIECI – Przejażdżki na kucykach dla najmłodszych (15.00 – 16.30)

 

MENU

  • BIGOS MYŚLIWSKI – poczęstunek z wielkiego kociołka (od 13.30)
  • ASADO a la cruz – poczęstunek – jagnię pieczone w całości nad ogniem (o 15.30)
  • OGNISKO – z pieczeniem kiełbasek (cały dzień)
  • MENU w RESTAURACJI – steki, empanadas, gęsina, grzane wino etc.

WEJŚCIE BEZPŁATNE

 

INFORMACJE/REZERWACJE

tel./sms: +48 506 030 152

e-mail: imprezy@stajniachojnow.pl

 


HUBERTUS 2018

3. November / Saturday / 12.00 – 19.00

 

SCHEDULE

  • 12.00-13.00 Opening horseriders walk into the woods
  • 13.00 Traditional fox „hunt” on paddock nest to restaurant (chase on horses after fox tail)
  • 13.30 Fox „hunt” for the youngest in the woods (treasure hunt style)
  • 13.45 – 14.30 Mini horsejumping competition
  • 14.30-15.00 Parelli Natural Horsemanship show by Julia&Niko
  • 15.00-15.30 Sighthounds dogs running show on the fields
  • 16.00-16.30 Emilio Tello – live music by Argentinian musician
  • 17.00 – 19.00 Argentinian Folklore Music Concert by Vivi Pozzebón Trío Acústico

 

ATTRACTION FOR KIDS

  • PONIES – take a small free ride with an instructor (available 15.00 – 16.30)

MENU

  • BIGOS – polish traditional dish served free from the huge pot (start 13.30)
  • ASADO a la cruz – Argentinian style baked lamb on fire (served free on 15.30)
  • CAMPFIRE – possibile to grill your own sausege (all day)
  • SPECIAL RESTAURANT MENU – steaks, empanadas, goose dishes, mulled wine etc.

 

Free entry

 

INFO/RESERVATIONS

tel./sms: +48 506 030 152

e-mail: imprezy@stajniachojnow.pl

Wykonanie: CopyCon.pl