Strona główna
DOJAZD
KONTAKT
O Restauracji
Aktualności
Imprezy
Menu na tydzień
poniedziałek
wtoreK
środa
czwartek
piątek
sobota
niedziela
Przepisy
Wina argentyńskie
Linki
Galeria
Film
Wirtualny spacer
OSIOŁEK
sobota
MENU GRILL 3-4.czerwca
ZUPA
Chłodnik z botwinki
Chłodnik ogórkowy z wędzoną makrelą
DANIA z GRILLA ARGENTYŃSKIEGO:
STEK z wołowiny argentyńskiej — rostbef (ok. 300g) / zielone szparagi i sałata rzymska / ziemniak z masłem ziołowym / chimichurri
stek z TUŃCZYKA / zielone szparagi i sałata / ziemniak z masłem / chimichurri / aioli
filet z INDYKA / zielone szparagi i sałata rzymska / ziemniak z masłem / chimichurri / aioli
WEGE: bagietka / szparagi /cukinia / sałata / aioli / chimichurri
Dodatki:
ogórek małosolny
surówka z młodej białej kapusty
DLA DZIECI:
BURGER z filecikiem z kurczaka / majonez / ketchup / ogórek
Desery:
SZARLOTKA na ciepło z kulką lodów waniliowych
Babeczka z „dulce de leche” (kajmakiem)
LODY NATURALNE
(wanilia / słony karmel /pistacja / sorbet truskawkowy)
Wykonanie:
CopyCon.pl