Aktualności

Zamówienia WIGILIJNE  w „Kuchni przy Stajni”

  • czysty barszcz czerwony wigilijny z uszkami z grzybami (18zł/porcja 200 ml + 5 uszek)
  • tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami (23 zł/porcja 6 dużych szt.)
  • pasztet z kaczki z wątróbką drobiową
  • tradycyjny śledź w oleju z cebulą (12zł/porcja 150g)
  • korzenne śledzie w czerwonym winie (15zł/porcja 120g)
  • śledź pod pierzynką z buraczków (12zł/porcja 150g)
  • ryba po grecku (7zł/100g)
  • karp w galarecie (porcja 18zł, np.: 72zł/półmisek dla 4 osób)
  • gravlax (łosoś marynowany po skandynawsku z sosem musztardowo-koperkowym) (25 zł /150g)
  • sałatka jarzynowa (10zł/porcja 200g)
  • chojnowski bigos z dziczyzną (15zł/porcja 200g)
  • sernik waniliowy z konfiturą z płatków róży LUB z domową skórką pomarańczową z ekologicznych pomarańczy (90zł/kg)
  • ciasto piernikowo-czekoladowe z jabłkami i orzechami 
  • kruche pierniczki (o tematyce jeździeckiej) – lukrowane (10zł/8szt.)

 

*Nie widzisz potrawy, którą chciałbyś zamówić…? Zapytaj się, możemy też przygotować dania spoza listy!

 

UWAGA! Przynieś własne pojemniki/półmiski/opakowania, a dostaniesz 5% zniżki na zamówienie. Zróbmy świąteczny prezent planecie Ziemi. #noplastic

 

ZAMÓWIENIA w restauracji na miejscu,

telefonicznie 506 030 152; (22) 736 28 78

lub mailowo: imprezy@stajniachojnow.pl

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 18 XII 2018

Potrawy do odbioru w

NIEDZIELĘ 23 XII 2018 w godz. 12.00-18.00

Wykonanie: CopyCon.pl